Viagra pro ženy

Pokles libida není problémem pouze u mužů. Ačkoli je u nich mnohem známější, respektive hlavně forma jeho řešení je každému známá. Vždyť přece modrou pilulku, která pomůže méně šťastným mužům si užívat sexu, netřeba představovat. Pokud ale tento problém postihne ženu, může počítat s podobně jednoduchým řešením?

Odpověď zní ano, ačkoli zde se jedná o pilulku růžovou, aby šlo snadno poznat, že se jedná o dámskou alternativu známější mužské modré tablety. Nese jméno Lovegra a s Viagrou mají společnou účinnou látku – sildenafil. U nás se ale jedná o neregistrovaný lék, který oficiálně není k sehnání.

heart-2333026_1280

A jak funguje? Stejná účinná látka má podobný účinek na ženské i mužské tělo. Nic ale není úplně zadarmo, ke správnému efektu je třeba sexuální stimulace v podobě dotyku, polibku, pohledu či dráždění erotogenních zón. Nejedná se o afrodisiakum, tedy jakýsi navnazovač, ale o látku, která způsobí větší citlivost na veškeré doteky, ve výsledku tedy tolik kýženou odezvu v podobě umožnění sexu a zvýšené šance dosažení orgasmu. Účinek přichází v rozmezí 30 – 60 minut a přetrvává po dobu 5 – 6 hodin, brát se doporučuje na lačno.

pills-1498602_1280

Jaké účinky můžeme očekávat? Nárůst libida, volnější hladké svalstvo, zlepšený přítok krve do genitálií, větší stydké pysky, vyšší vlhkost poševního vchodu a také zvýšení šance na orgasmus. Protože negativa často převažují pozitiva, je třeba tuto možnost volit až jako poslední. Vedlejšími účinky totiž mohou být bolesti hlavy, zarudnutí obličeje, zažívací potíže, alergická reakce, ovlivněné vidění či migréna.

Před samotným užíváním je proto třeba zvážit, zda je medikamentů opravdu potřeba. Někdy situace není tak horká, jak se na první pohled může zdát. Stačí zažehnat pocity stresu, úzkosti či deprese a zažehnout v ženě plamen vášně a sexuální energie, který nemusí nutně vyžadovat chemický doprovod. Stačí zjistit, po čem žena touží a správně ji nažhavit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup